Selamat Datang ke Pakej Indonesia


Assalamualaikum & Salam Sejahtera,


Selamat datang ke website rasmi Pakej Indonesia.


Setelah bertungkus lumus beberapa ketika admin mengambil masa untuk menyiapkan blog dan website ini, ianya memberikan makna kepada kami kerana serba sedikit telah menyiapkan website ini.


Indonesia merupakan jiran serumpun dengan Malaysia. Budaya, bahasa dan adatnya hampir sama dengan Malaysia menyebabkan kami tertarik untuk mempromosikan pakej-pakej yang ada di Indonesia. Target kami adalah menjadikan ianya sebagai center atau pusat untuk mendapatkan pakej-pakej yang ada di Indonesia dengan sumber yang boleh dipercayai melalui agen-agen pelancongan di Indonesia, harga yang berpatutan dan yang paling penting dapat memberikan kepuasan dengan melawat tempat-tempat yang menarik di Indonesia.


Ramai juga yang menjual pakej-pakej Indonesia ini di internet. Tidak kurang juga yang mempromosikan harga pakej ke Indonesia dengan harga yang terlalu murah sehinggakan pengguna sendiri berisiko untuk rugi kerana menggunakan agen yang tidak sah. Selain risiko kehilangan duit akibat agen yang pengguna berurusan itu tidak dapat dihubungi kembali, atau berisiko apabila sampai di luar negara tiada siapa yang menyambut anda di sana. Bukan sahaja rugi duit, malah anda juga turut terkandas di luar negara.


Kami berpengalaman lebih daripada 6 tahun dalam pengurusan pakej pelancongan dalam dan luar negara, terutamanya di Indonesia. Selain itu juga, kami merupakan agen yang sah berdaftar dengan Kementerian Pelancongan Malaysia untuk menjual pakej-pakej percutian. Kami juga turut berdaftar dengan MATTA (Persatuan Travel Agensi Malaysia) & BUMITRA (Persatuan Travel Agensi Bumiputera Malaysia). Ianya menunjukkan komitmen kami untuk memberikan terbaik kepada anda semua.


Di dalam website ini, kami menjual pakej-pakej seperti pakej Bali, pakej Lombok, pakej Bandung, pakej Jakarta, pakej Medan, pakej Padang - Bukit Tinggi, pakej Jogjakarta dan banyak lagi destinasi. Ianya akan ditambah dari masa ke semasa. Insya Allah.


Jangan segan-segan untuk menghubungi kami. Kami akan cuba yang terbaik untuk merealisasikan percutian impian anda bersama yang tersayang.

Sampai jumpa lagi.

Admin Pakej Indonesia


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Diuruskan Oleh:

Whatsapp/SMS

+6019-9530806 (Amy)

+6010-9390796 (Fia)

+6013-8014651 (Bella)

Kami merupakan ahli:

Tholand Waey Holiday Sdn Bhd

(KPL: 4883)

5-1, Jalan Wangsa Delima 1A, Kuala Lumpur Suburban Center 3,

Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur

+603-41433006 (Office Hour)

email: pakejindonesia@gmail.com

Follow us
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019/2020 Tholand Waey Holiday Sdn Bhd - All Right Reserved