Diuruskan Oleh:

Whatsapp/SMS

+6019-9530806 (Amy)

+6010-9390796 (Fia)

+6013-8014651 (Bella)

Kami merupakan ahli:

Tholand Waey Holiday Sdn Bhd

(KPL: 4883)

5-1, Jalan Wangsa Delima 1A, Kuala Lumpur Suburban Center 3,

Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur

+603-41433006 (Office Hour)

email: pakejindonesia@gmail.com

Follow us
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019/2020 Tholand Waey Holiday Sdn Bhd - All Right Reserved

Kekalkan Nombor anda ke luar negara dengan Flexiroam

December 11, 2015

 

 

Salam sejahtera semua,

 

Adakah anda mengalami masalah ketika ke luar negara, anda terpaksa menukar SIM card luar negara dan harus memberitahu rakan-rakan serta sahabat handai anda berkenaan nombor baru anda di luar negara?

 

Nak buat roaming, caj sampai beratus-ratus ringgit ke luar negara. Di oversea pun bukan lama sangat, paling lama pun mungkin dalam seminggu dua.

 

Admin pernah kena bil sampai RM400 masa ke China beberapa tahun lepas. Masa tu, admin pergi selama 5 hari je. Buat International roaming sebab kat China tak ada Facebook. Jadinya kena la kekalkan nombor sendiri. Bila balik, terkejut dengan bil lebih kurang RM400. Masa time tu first time jalan jauh sikit daripada Asia Tenggara dan pertama kali ke China. Itu sebabnya kita tak berapa tahu apa telco yang terbaik untuk kita gunakan di sana.

 

Sekarang, anda tak perlu risau lagi. Admin nak perkenalkan Flexiroam. Rakan telco luar negara anda.

 

Dengan aplikasi baru Flexiroam ini, memudahkan anda untuk mengekalkan nombor anda di Malaysia. Jadinya, keluarga dan rakan anda mudah untuk menghubungi anda dengan menggunakan nombor Malaysia anda, tanpa bersusah payah untuk anda memberitahu nombor baru luar negara anda kepada mereka.

 

Selain daripada itu, sekiranya anda seorang businessman, mungkin anda sering ke mana-mana negara dan menghubungi supplier atau klien anda di negara tersebut. Anda boleh menyewa nombor tempatan negara yang anda ingin tuju tanpa risau akan caj international roaming bakal dikenakan kepada anda.

 

Anda boleh lihat video penerangan ringkas bagaimana Flexiroam ini berfungsi.

Untuk waktu yang terhad, pihak Pakej Indonesia menawarkan untuk anda Sim Card oversea percuma dengan setiap pembelian pakej percutian ke Indonesia dengan pihak kami.

 

Dan yang lebih menarik lagi,

 

Anda tidak perlu beli pakej percutian dengan kami pun tidak apa. Cuma anda perlu hantarkan request ke pakejindonesia@gmail.com tentang perjalanan anda ke luar negara, sama ada ke Indonesia, atau pun mana-mana negara dalam senarai berikut untuk tujuan redeem Sim Card luar negara dengan percuma:

 

1) Indonesia

2) Thailand

3) Hong Kong

4) China

5) Korea Selatan.

 

Offer free ni adalah dalam waktu yang terhad sahaja. Cepat hubungi kami untuk mendapatkan sim card ini.

 

 

Terms & Conditions

1. All free sim card are collaboration between Tholand Waey Holiday Sdn. Bhd. and Flexiroam.
2. SIM cards shown here are subject to change without prior notice.
3. SIM card redemption are subject to availability. While stocks last only.
4. One (1) SIM Card redemption is allowed per mobile number / email / person / passport details during a particular travel period.
5. The SIM cards redeemed have a validity of 30 days, therefore multiple SIM Card redemption for the same country within a 1 month period is strictly prohibited.
6. Your Travel date must be at least 21 days from SIM Card redemption date. This is necessary for the processing and registration of SIM Cards before delivery or collection.
7. To comply with activation and registration process of the overseas prepaid SIM card, all information you provide to Flexiroam and through its Sites and Services must be correct to the best of your knowledge and belief. You further warrant that you shall promptly notify Flexiroam in the event of any changes to such information.
8. The overseas SIM cards are provided by other telco providers. As such, you agree and acknowledge that we are not responsible in any manner whatsoever for any actions or inactions on the part of such providers that may inconvenience your use of the services or interrupt your use of the services.
9. We do our utmost to provide decent reliable service, however, should the prepaid SIM card not be working like it is supposed to, please contact the prepaid SIM card operator to justify your situation.
10. Courier charges apply per SIM card. Stacking of orders shall not be allowed, even if it is delivered to the same address.
11. Redemption period: 1 April 2015 - 30 May 2016.
12. Travellers will be eligible to redeem a SIM card only if they are traveling between 1 April 2015 and 31 Aug 2016.
12. Tholand Waey Holiday Sdn. Bhd. and FLEXIROAM reserves the rights to refuse SIM redemption if:
      - Details entered are incorrect or incomplete
      - SIM card stocks are unavailable
14. Courier/delivery fees are non-refundable.
15. Tholand Waey Holiday Sdn. Bhd. and FLEXIROAM reserves the rights to amend these terms & conditions at any time without prior notice.

Please reload

Featured Posts

Kekalkan Nombor anda ke luar negara dengan Flexiroam

December 11, 2015

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square